ESO

Al Politècnic entenem l’etapa d’ESO com la transició de la infantesa al món adult. Per això, procuram proveir al nostre alumnat de les eines que necessitaran per acoseguir el futur que vulguin, tant a nivell acadèmic i professional, com en l’educació en la convivència. 

El nostre Projecte Educatiu posa èmfasi en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. Actualment tots els grups d’ESO treballen amb Chromebooks, manejant eines digitals des del primer dia, i el professorat ens hem hagut de reciclar! Els Chromebooks no només ens estan servint per aprendre a fer documents de text o fulls de càlcul, també ens ajuden a treballar altres aspectes menys obvis com és l’etiqueta digital, els drets d’imatge o la narració audiovisual. 

Els diferents Departaments s’encarreguen de fer complir el currículum, i, amb la col·laboració de les Comissions, també organitzen activitats de caire cultural (i, de vegades, lúdic) que dinamitzen tot el curs acadèmic: la Nit de les Ànimes, el 25N, les festes de Nadal, Sant Antoni i Sant Sebastià, la Fira de la Ciència, les Proves Cangur, la Setmana de la Sostenibilitat, el 8M, Sant Jordi, l’excursió multitudinària a Es Carnatge… La Graduació.

Actualment hi ha més de 270 alumnes estudiant ESO al Politècnic. Sabem els noms de tots i totes. 

1r d’ESO

2n d’ESO

3r d’ESO

4t d’ESO